Aromaterapie

Pentru că ne încredem infinit în puterea tămăduitoare de trup și suflet a naturii, am decis s-o punem din nou în slujba oamenilor, să-i ajutăm să se redescopere, să se reîndrăgostească de ei și de viața lor. Parteneri în acest demers de întărire a credinței că, dacă vrei și înțelegi, se întâmplă, a fost străvechea aromaterapie și amestecurile terapeutice de uleiuri esențiale listate mai jos. Ele pot fi folosite ca uleiuri pentru baie, pentru saună sau pentru parfumarea și purificarea aerului cu ajutorul difuzoarelor. 


Amestec Uleiuri Esentiale "Detoxifiere si vitalitate"

Conceptul de detoxifiere indusă este controversat, dar nimeni nu neagă rolul de catalizator al unor substanțe care acționează subliminal, declanșând și accelerând eliberarea a tot ce e toxic - fizic sau spiritual. Iar odată îndepărtată toxicitatea, energiile benefice se refac și vitalitatea este res..

118lei

Amestec Uleiuri Esentiale "Echilibru si Ratiune"

Amestecul contribuie la eliminarea stresului şi a oboselii, stimulează concentrarea și creativitatea, în defavoarea tiparelor vechi de gândire. Privilegiază rațiunea și decizia echilibrată în fața emoțiilor și a răspunsului impulsiv. Excelent pentru momente în care destabilizarea se cere înlăturată,..

213lei

Amestec Uleiuri Esentiale "Energie si prosperitate"

Oamenii și gândurile bune atrag oameni și întâmplări chiar mai bune. Ca o răsplată pentru încredere și optimism. Când simți însă că aceste rezerve naturale scad, când începe să-ți fie teamă, să fii stresat de aspectul financiar al existenței, e momentul să apelezi la acest amestec formulat să te eli..

118lei

Amestec Uleiuri Esentiale "Happy Mother& Child"

Amestec de uleiuri esențiale destinat a menține balanța înclinată spre starea de bine, de a contracara stresul postnatal. Pentru a face ca fericirea să câștige, ca bucuria maternității să învingă greutățile inerente. O mamă calmă, liniștită, încrezătoare va transmite exact această stare și copilului..

150lei

Amestec Uleiuri Esentiale "Minte si spirit"

Amestec de uleiuri esențiale destinat creării unei stări de grație, de revelație, de unison. În care raționalul să se acordeze subtil cu imaterialitatea spiritului. Pentru liniștea creației, pentru aripile imaginației, pentru eficiența gândirii. Pentru eliminarea stresului cotidian. Ingrediente..

98lei

Amestec Uleiuri Esentiale "MisterY"

O încercare temerară de a închide un bărbat misterios într-o sticluță. Opt esențe ale naturii, poate cele care fac dintr-un bărbat necunosut unul pe potriva inimii femeii. Mirosul pe care îl știe recunoaște fără să-l fi învățat de undeva și pe care nu-l mai poate uita odată regăsit. De folosit cu pi..

120lei

Amestec Uleiuri Esentiale "Parfum incantator"

12 uleiuri esențiale și-au unit calitățile de vârf într-un amestec pe care niciun cuvânt nu l-ar fi putut descrie mai bine. Pentru că starea de încântare e un dar divin - atunci suntem părtași la frumusețea ascunsă a lumii… atunci ni se dezvăluie și neștiute frumuseți interioare... atunci ne iubim.&..

160lei

Amestec Uleiuri Esentiale "Relaxare si acceptare"

Această combinație de uleiuri esențiale are poate una dintre cele mai dificile misiuni: să faciliteze acceptarea unui eveniment personal care a lăsat urme greu de șters. Uitarea e o soluție imperfectă. Ceea ce trebuie făcut e să ne deschidem cu blândețe mintea și sufletul și să (ne) cercetăm. Vom de..

405lei

Amestec Uleiuri Esentiale "Serenitate"

Amestec de uleiuri esențiale creat pentru a înlesni instalarea păcii interioare, pentru anularea bruiajului exterior, pentru voluptatea deconectării cu beneficii directe asupra sănătății generale. Pentru inegalabila stare de calm într-o lume zbuciumată dincolo de limitele suportabilului. Ingred..

102lei

Noutati
Amestec Uleiuri Esentiale 55 - Un Nou Inceput

Amestec Uleiuri Esentiale 55 - Un Nou Inceput

Momente importante din viata aduc un nou inceput -  cand intalnesti pe cineva deosebit, cand te casatoresti, cand nasti un copil, cand schimbi cariera. Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu si o oportunitate de un nou inceput. Un amestec de 18 uleiuri esentiale, atent selectionate care sa te sp..

207lei

Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro