Corp

Ne-am gandit la nevoile particulare ale pielii şi am creat o gama de uleiuri care vă vor ajuta sa completati efectele ingrijirii cotidiene pe care v-o ofera cremele Neos: un ser pentru noapte anti-age, un elixir concentrat pentru noapte, ulei de masaj energie şi pentru mamici şi bebelusi un ulei de masaj delicat. Puteti vedea continutul şi efectele fiecarui ulei, accesand produsul din lista de mai jos.

Ulei de masaj energie

Ideal pentru momente în care bateriile par a se fi descărcat. Amestecul de uleiuri esențiale acționează revigorant deopotrivă asupra minții și trupului, refăcând rapid rezervele lor naturale. Efect de durată, indiferent dacă este folosit pe zone restrânse sau extinse. Testați pe zonă mică sensi..

112lei

Ulei de masaj pentru mama si bebe

Masajul blând cu acest amestec de uleiuri esențiale permite continuarea magicei legături dintre mamă și bebe. Pentru momente unice, cu punți invizibile, subtil aromate, ademenitoare ale somnului lin. Testați pe zonă mică sensibilitatea la alergeni. Ingrediente: ulei de migdale dulci ul..

100lei

Crema de Corp cu Ulei de Macadamia si Roinita

Pielea corpului are nevoie de aceeași atenție ca cea a feței pentru a-și păstra sănătatea, suplețea și aspectul tânăr - hrănire și hidratare.Se aplică zilnic după duș/baie. Un gomaj blând o dată pe săptămână pentru îndepărtarea celulelor moarte va asigura absorbția rapidă și completă a produsului. P..

136lei

Crema pentru gat si decolteu cu ulei din germeni de grau si vitamina E

Gâtul și decolteul unei femei sunt atât de importante în ansamblul frumuseții ei unice, dar din păcate și atât de trădătoare... Pentru că pielea extrem de sensibilă din aceste zone se fanează rapid.  Ce putem face pentru a o păstra în stare cât mai bună și pe noi cât mai mulțumite și fără teama..

94lei

Crema pentru maini cu Ulei de Borago si Ulei Esential de Grapefruit

Cum pielea mâinilor este poate cea mai "agresată" de-a lungul vieții, este și cea care, neîngrijită, trădează vârsta reală a unei femei. Soluția: pentru catifelare și rejuvenare, hrănim, hidratăm și protejăm. Se aplică în cantități mici, pe mâinile curate, de mai multe ori pe zi, se masează pân..

94lei

Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro