Termeni si conditii

Cumpararea produselor de pe magazimul online neos cosmetics implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

Plata comenzilor se poate face online prin card sau la livrare

Livrarea se realizeaza exclusiv prin curier, in termen de minimum 48 de ore si maximum 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a inregistra si stoca date despre utilizatorii acestui site.

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile necesare indeplinirii comenzii si pentru realizarea de statistici.

Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat si doar cu scopul indeplinirii comenzii. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora prin trimiterea unui email.

Aveti oricand dreptul de a va adresa justitiei.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consummator (cel care face comanda) si Neos cosmetics S.R.L. El intra in vigoare de la momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii.

Termenul limita de executare a comenzii si primirea ei prin curier este de maximum 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Conform Art.4 (1) al Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000, versiune actualizata la 27/12/2008, aveti dreptul sa notificati in scris Neos cosmeticsS.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau produselor. Aveti obligatia de a plati cheltuielile de returnare a produselor, respectiv cheltuielile de transport. In cazul denuntarii unilaterale a contractului de catre dumneavoastra (consumatorul), rambursarea sumei platite se va face in cel mult 30 de zile de la denuntare, fara a vi se solicita cheltuieli de rambursare. Aveti obligatia de a nu desigila produsele returnate, prin denuntare la contract. Nu pot fi returnate produsele care au sigiliul rupt din jurul capacelor tuburilor, flacoanelor si borcanelor.

In cazul in care constatati defecte ale produselor noastre care nu sunt cauzate transportului sau manevrarii de catre curier, va rugam sa ne contactati ca sa va inlocuim produsele sau sa va returnam contravaloarea de indata ce produsele respective ne sunt returnate. Nu suntem responsabili de defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

Preluarea informatiilor despre produse sau a imaginilor fara acordul scris al Neos este considerata furt de proprietate intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la site si incercarile de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre Neos cometics si clientii nostri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu e posibil, atunci se vor aplica prevederile legale in vigoare.