Crema pentru ochi cu Extract de Vita Rosie

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul și mult mai săracă în glande sebacee, motive pentru care este și cea mai predispusă la deshidratare și la ridare timpurie. Absorbția rapidă a oricărui produs ne obligă la formule blânde, ingrediente corect alese și optim dozate, care să ..

106lei

Elixir de noapte pentru toate tipurile de ten

Prin definiție, un produs cu puteri miraculoase, elixirul promite și asigură efecte spectaculoase prin formule sofisticate pe care doar natura le putea inventa. Regenerează, repară, hrănește, calmează, hidratează. Se aplică în cantități mici după demachiere și tonifiere. După caz/nevoi, poate f..

113lei

Ser Antirid pentru Toate Tipurile de Ten Rosa Mosqueta și Vitamnia E

Cu o formulă foarte concentrată în puține, dar esențiale substanțe active, serul este rapid absorbit în straturile profunde ale pielii, asigurându-i o hrănire intensivă. Efectul de netezire a liniilor fine sau de umplere a celor mai adânci se obține într-un timp mai scurt. Potrivit tenurilor cu tend..

121lei

Crema de zi pentru ten mixt cu Ulei de Jojoba si Laptisor de Matca

Acest tip de ten are nevoie de abordare specială peste zi, pentru că zonele uscate au nevoie de îngrijire, în timp ce zonele grase au nevoie de asigurarea unei igiene perfecte. Soluția: cremă cu textură ușoară, sebo-regulatoare, hidratantă, protectoare.Se aplică dimineața, pe tenul curățat și tonifi..

124lei

Cremă de Noapte Ten Mixt cu Ulei de Borago si Q10

La problemele specifice tenului mixt răspunde perfect pe timpul nopții o cremă deopotrivă sebo-regulatoare pentru zona grasă, regeneratoare, nutritivă și hidratantă pentru zona uscată, sensibilă sau normală . Se aplică pe tenul bine curățat, cu mișcări lejere, până la absorbția totală. Ing..

136lei

Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro