Crema pentru ochi cu Extract de Vita Rosie

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul și mult mai săracă în glande sebacee, motive pentru care este și cea mai predispusă la deshidratare și la ridare timpurie. Absorbția rapidă a oricărui produs ne obligă la formule blânde, ingrediente corect alese și optim dozate, care să ..

140,00€

Elixir de noapte pentru toate tipurile de ten

Prin definiție, un produs cu puteri miraculoase, elixirul promite și asigură efecte spectaculoase prin formule sofisticate pe care doar natura le putea inventa. Regenerează, repară, hrănește, calmează, hidratează. Se aplică în cantități mici după demachiere și tonifiere. După caz/nevoi, poate f..

148,00€

Ser Antirid pentru Toate Tipurile de Ten Rosa Mosqueta și Vitamnia E

Cu o formulă foarte concentrată în puține, dar esențiale substanțe active, serul este rapid absorbit în straturile profunde ale pielii, asigurându-i o hrănire intensivă. Efectul de netezire a liniilor fine sau de umplere a celor mai adânci se obține într-un timp mai scurt. Potrivit tenurilor cu tend..

145,00€

Crema de Zi Ten Gras cu Ulei Esential de Jojoba si Extract de ceai verde

Lucios, cu pori mari, predispuși la încărcare și infectare, tenul gras are nevoie de o îngrijire riguroasă. Soluția: o cremă purificatoare/antibacteriană, matifiantă, astringentă, anti-oxidantă.Se aplică dimineața, pe tenul curățat și tonifiat, masând leger, cu mișcări ascendente, până la absorbția ..

125,00€

Crema de Noapte Ten Gras cu Ulei din Samburi de Struguri si Iasomie

Lucios, cu pori mari, predispuși la încărcare și infectare, tenul gras are nevoie de o îngrijire adecvată și continuă. Soluția pentru repaosul nocturn: o cremă purificatoare/antibacteriană, care reglează secreția sebumului, hidratează, activează mecanismele de regenerare și apărare. Se aplică p..

135,00€

Aveti intrebari? +32 471 77 8689
Doriti sa Colaboram? order.neoscosmetics@gmail.com
Aveti Probleme? order.neoscosmetics@gmail.com