Politici de confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de n-eos.ro numai in scopul declarat al acestui site, aflat in Termeni si conditii de utilizare si plata. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs s.a., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti, cu exceptia colaboratorilor nostri ce contribuie la buna desfasurare a procesului de livrare (serviciul de curierat).

n-eos.ro garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de procesatorul de card autorizat. n-eos.ro nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

n-eos.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul n-eos.ro. NEOS S.R.L. nu-si asuma nici o responsabilitate. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C NEOS S.R.L. are obligata de a administra in conditi de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrarea produselor comandate si transmiterea periodica a informatiilor (la alegerea dumneavoastra) despre promotii si evenimente speciale din activitatea companiei S.C. NEOS S.R.L. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare incheierii contractului la distanta intre noi si dumneavoastra, respectiv finalizarea si livrarea comenzii plasate pe acest site. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inregistrarii si livrarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai serviciului de curierat si operatorului de card autorizat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, adresata Directorului General NEOS S.R.L.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, la adresa de mail si numerele de telefon din mailul de confirmare primit la inregistrarea comenzii dumneavoastra.