Filozofia NEOS


Ne raportăm holistic la datul natural al femeilor. În timp, ele caută produse care să le satisfacă sensibilitățile, să rezoneze cu treptele devenirii lor continue, să le aducă în starea de grație și înțelegere a rosturilor profunde. 

De aceea nu ne propunem să luptăm cu timpul, ci să îmbunătățim efectele secundare ale îmbătrânirii. Ideea este să arăți cel mai bine posibil la toate vârstele. Strălucitoare, luminoasă și senină doar prin puterea tămăduitoare a naturii.  

Cheia de boltă a formulelor noastre o reprezintă uleiurile esențiale. Restul ingredientelor sunt organice, prepararea se face manual și nu folosim conservanți. Prospețimea o asigurăm doar prin ambalarea în cutii izoterme de gramaje mici. Puțin și bun. În fiecare zi. 

Și pentru că toată filosofia acestui concept - o premieră absolută pe piața românească - se bazează pe lucrul inteligent cu timpul, recurgem și la una dintre ideile aristotelice: suntem ceea ce facem în mod repetat. Reușita nu ține de un act radical, ci mai degrabă de obiceiuri. 


ARGUMENTE DE ÎNCREDERE:

     Produse libere de aditivi sintetici, alergeni ori ingrediente provenite din surse modificate genetic.

   Produse netestate pe animale.

    Produse preparate în condții impecabile și cu rigoare farmaceutică.

    Produse în pas cu ultimele cercetări științifice dedicate resurselor naturale. 

    Produse certificate bio/organic, cu ingrediente certificate bio/organic.