Transport si livrare

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare de catre compania de curierat.

Produsele comandate se livreaza in toata tara exclusiv prin Dragon Star. Durata de livrare este de minimum 24 de ore de la procesarea comenzii si maximum 5 zile. Mentionam ca se fac livrari doar in zilele lucratoare.

Plata transportului prin Dragon Star este de 20 lei +TVA pentru primul kilogram, pe urmatoarea acoperire la nivel national Dragon Star. Pentru Bucuresti, 14 lei +TVA.

Va puteti calcula singuri costul transportului, in cazul kilometrilor suplimentari, intrand aici. Precizam ca localitatea de expeditie este Bucuresti.

Coletele cu valoare mai mare de 200 RON beneficiaza de transport gratuit.

In caz de plata ramburs nu se percepe o taxa suplimentara de ramburs, aceasta fiind suportata.

Daca observati deteriorarea grava a ambalajului coletului, va sugeram sa refuzati pachetul si vom trimite alt produs.

Produsul primit nu se poate returna decat daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Nu se primesc spre inlocuire decat produsele aflate in stare perfecta, asa cum au fost livrate sigilate si nefolosite. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de NEOS.