Fata

Cremele NEOS au fost formulate cu credința că răspunsurile la marile nevoi și întrebări ale oamenilor se află în natură. Extractele naturale pure, precum uleiurile și aromele esențiale bio, îngrijesc și hrănesc cu delicatețe toate tipurile de ten, zonele cele mai sensibile (ochi, gât și decolteu, mâini), precum și întregul corp.  


Crema pentru ochi cu Extract de Vita Rosie

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul și mult mai săracă în glande sebacee, motive pentru care este și cea mai predispusă la deshidratare și la ridare timpurie. Absorbția rapidă a oricărui produs ne obligă la formule blânde, ingrediente corect alese și optim dozate, care să ..

140,00€

Elixir de noapte pentru toate tipurile de ten

Prin definiție, un produs cu puteri miraculoase, elixirul promite și asigură efecte spectaculoase prin formule sofisticate pe care doar natura le putea inventa. Regenerează, repară, hrănește, calmează, hidratează. Se aplică în cantități mici după demachiere și tonifiere. După caz/nevoi, poate f..

148,00€

Ser Antirid pentru Toate Tipurile de Ten Rosa Mosqueta și Vitamnia E

Cu o formulă foarte concentrată în puține, dar esențiale substanțe active, serul este rapid absorbit în straturile profunde ale pielii, asigurându-i o hrănire intensivă. Efectul de netezire a liniilor fine sau de umplere a celor mai adânci se obține într-un timp mai scurt. Potrivit tenurilor cu tend..

145,00€

Crema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang Ylang

După ce am creat o gamă complexă de creme de zi dedicate fiecărui tip de ten, am realizat un produs universal care să aducă beneficii tuturor acestor tipuri. Accentul a fost mutat de această dată de la a răspunde unei nevoi sau afecţiuni specifice, către revitalizare, tonifiere şi întinerire. Astfel..

118,00€

Crema de zi pentru ten normal cu Ulei de trandafir chilian si Q10

O atingere delicată cu efecte miraculoase pe termen lung. Crema noastră de zi, dedicată tenului normal, pregăteşte pielea pentru toate încercările la care este supusă în timpul zilei. Efectele sale se vor face simţite încă de la prima utilizare, pielea dumneavoastră simţindu-se protejată şi hidratat..

125,00€

Crema de Noapte Ten Normal cu Ulei de Argan si Roinita

Crema de noapte pentru ten normal a fost gândită ca un remediu dedicat pielii care să acţioneze în timpul somnului. După o zi încărcată în care pielea feţei a fost supusă stresului factorilor externi, noaptea este cel mai bun moment de a acţiona pentru refacerea acesteia. Crema de noapte NEOS are un..

135,00€

Crema de zi pentru ten mixt cu Ulei de Jojoba si Laptisor de Matca

Acest tip de ten are nevoie de abordare specială peste zi, pentru că zonele uscate au nevoie de îngrijire, în timp ce zonele grase au nevoie de asigurarea unei igiene perfecte. Soluția: cremă cu textură ușoară, sebo-regulatoare, hidratantă, protectoare.Se aplică dimineața, pe tenul curățat și tonifi..

135,00€

Cremă de Noapte Ten Mixt cu Ulei de Borago si Q10

La problemele specifice tenului mixt răspunde perfect pe timpul nopții o cremă deopotrivă sebo-regulatoare pentru zona grasă, regeneratoare, nutritivă și hidratantă pentru zona uscată, sensibilă sau normală . Se aplică pe tenul bine curățat, cu mișcări lejere, până la absorbția totală. Ing..

148,00€

Crema de Zi Ten Gras cu Ulei Esential de Jojoba si Extract de ceai verde

Lucios, cu pori mari, predispuși la încărcare și infectare, tenul gras are nevoie de o îngrijire riguroasă. Soluția: o cremă purificatoare/antibacteriană, matifiantă, astringentă, anti-oxidantă.Se aplică dimineața, pe tenul curățat și tonifiat, masând leger, cu mișcări ascendente, până la absorbția ..

125,00€

Crema de Noapte Ten Gras cu Ulei din Samburi de Struguri si Iasomie

Lucios, cu pori mari, predispuși la încărcare și infectare, tenul gras are nevoie de o îngrijire adecvată și continuă. Soluția pentru repaosul nocturn: o cremă purificatoare/antibacteriană, care reglează secreția sebumului, hidratează, activează mecanismele de regenerare și apărare. Se aplică p..

135,00€

Crema de Zi Ten Uscat cu Ulei de Caise si Vitamina E

Moștenit genetic sau dobândit, tenul uscat are dezavantajul major că se vestejește și se ridează prematur. Sensibilitatea ridicată, pierderea elasticității, a fermității, a vitalității, luminozității și strălucirii, pot avea două cauze: o carență profundă de lipide și deshidratarea. Soluția: o cremă..

118,00€

Crema de Noapte Ten Uscat cu Ulei de Avocado si Roinita

Moștenit genetic sau dobândit, tenul uscat are dezavantajul major că se vestejește și se ridează prematur. Sensibilitatea ridicată, pierderea elasticității, a fermității, a vitalității, luminozității și strălucirii, poate avea două cauze: o carență profundă de lipide și deshidratarea. Soluții: o cre..

135,00€

Aveti intrebari? +32 471 77 8689
Doriti sa Colaboram? order.neoscosmetics@gmail.com
Aveti Probleme? order.neoscosmetics@gmail.com