SPA

Produse cosmetice profesionale

SPA Crema pentru ochi cu Extract de Vita Rosie

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul și mult mai săracă în glande sebacee, motive pentru care este și cea mai predispusă la deshidratare și la ridare timpurie. Absorbția rapidă a oricărui produs ne obligă la formule blânde, ingrediente corect alese și optim dozate, care să ..

420lei

SPA Elixir de noapte pentru toate tipurile de ten

Prin definiție, un produs cu puteri miraculoase, elixirul promite și asigură efecte spectaculoase prin formule sofisticate pe care doar natura le putea inventa. Regenerează, repară, hrănește, calmează, hidratează. Se aplică în cantități mici după demachiere și tonifiere. După caz/nevoi, poate f..

560lei

SPA Ulei de Masaj Energie

Ideal pentru momente în care bateriile par a se fi descărcat. Amestecul de uleiuri esențiale acționează revigorant deopotrivă asupra minții și trupului, refăcând rapid rezervele lor naturale. Efect de durată, indiferent dacă este folosit pe zone restrânse sau extinse. Testați pe zonă mică sensi..

658lei

SPA Crema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang Ylang

După ce am creat o gamă complexă de creme de zi dedicate fiecărui tip de ten, am realizat un produs universal care să aducă beneficii tuturor acestor tipuri. Accentul a fost mutat de această dată de la a răspunde unei nevoi sau afecţiuni specifice, către revitalizare, tonifiere şi întinerire. Astfel..

336lei

SPA Crema de Corp cu Ulei Esential de Macadamia si Roinita

Pielea corpului are nevoie de aceeași atenție ca cea a feței pentru a-și păstra sănătatea, suplețea și aspectul tânăr - hrănire și hidratare.Se aplică zilnic după duș/baie. Un gomaj blând o dată pe săptămână pentru îndepărtarea celulelor moarte va asigura absorbția rapidă și completă a produsului. P..

240lei

Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro