Cadouri

Uneori e greu să alegi un dar potrivit și pentru oameni pe care îi știi foarte bine... Există oare ceva care place oricui, oricând? Care se poate cumpăra, care nu costă o avere, care să-i facă fericiți pe toți? Da, există! Se cheamă NEOS Cosmetics și sunteți în locul potrivit! Peste 1000 de cumpărători au reușit aproape imposibilul - în câteva minute au găsit cele mai surprinzătoare, potrivite, utile și mai elegant prezentate cadouri. Dăruiți Neos Cosmetics și toată lumea vă va iubi!  

Noutati
Detoxifiere si Vitalitate

Detoxifiere si Vitalitate

Pachet cosmetice bio "Detox si Vitalitate" contine:Crema Pentru Ochi Cu Extract De Vita Rosie; Crema De Zi Pentru Ten Mixt Cu Ulei De Jojoba Si Laptisor De Matca; Cremă De Noapte Ten Mixt Cu Ulei De Borago Si Q10; Amestec Uleiuri Esentiale "Detox si Vitalitate";  Piatra Aromatera..

356lei

Energie si Prosperitate

Pachet cosmetice bio "Energie și Prosperitate" contine:Crema De Corp Cu Ulei De Macadamia Si Roinita; Crema Pentru Gat Si Decolteu Cu Ulei Din Germeni De Grau Si Vitamina E; Ulei de Masaj Energie; Amestec Uleiuri Esentiale "Detox si Vitalitate"; Piatra Aromaterapie..

340lei

Noutati
Hidratare

Hidratare

Cadoul contine:Crema De Zi Toate Tipurile De Ten Cu Ulei De Caise Si Ylang Ylang; Crema pentru ochi cu Extract de Vita Rosie; Crema Pentru Maini Cu Ulei De Borago Si Ulei Esential De Grapefruit..

219lei

Hidratare Barbat Misterios

Pachetul contine:Crema De Zi Pentru Ten Normal Cu Ulei De Rosa Mosqueta Si Q10Crema De Noapte Ten Normal Cu Ulei De Argan Si RoinitaAmestec Uleiuri Esentiale "Mister Y"Piatra Aromaterapie..

271lei

Ingrijire Fata

Cadoul contine:Crema Pentru Ochi Cu Extract De Vita RosieCrema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangElixir de Noapte pentru Toate Tipurile de Ten..

233lei

Mister Y

Cadoul contine:Crema De Zi Toate Tipurile De Ten Cu Ulei De Caise Si Ylang YlangCrema pentru ochi cu Extract de Vita RosieAmestec Uleiuri Esentiale "Mister Y"..

237lei

Suprem Natural

Pentru trup, minte și suflet, o infuzie de bună stare, o bucurie care nu vine niciodată singură. Înzestrezi când dăruiești. Cadoul contine urmatoarele produse Neos:Crema pentru ochi cu Extract de Vita RosieCrema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangElixir de noapte pentru ..

622lei

newsletter

Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro