Notice: Undefined index: ro-ro in /home/neos/public_html/catalog/controller/extension/module/ocbestproductslider.php on line 31 Seturi cadou cosmetice naturale

Cadouri

Uneori e greu să alegi un dar potrivit și pentru oameni pe care îi știi foarte bine... Există oare ceva care place oricui, oricând? Care se poate cumpăra, care nu costă o avere, care să-i facă fericiți pe toți? Da, există! Se cheamă NEOS Cosmetics și sunteți în locul potrivit! Peste 1000 de cumpărători au reușit aproape imposibilul - în câteva minute au găsit cele mai surprinzătoare, potrivite, utile și mai elegant prezentate cadouri. Dăruiți Neos Cosmetics și toată lumea vă va iubi!  

Energie și Prosperitate

Una dintre cele mai frumoase urări de iarnă a devenit un cadou sensibil, util și foarte... eficient. Pentru cei pe care vrei să-i știi fericiți. Mai ales iarna, mai ales de Sărbători. Pachet cosmetice bio "Energie și Prosperitate" contine:Crema pentru ochi cu Extract de Vita RosieCrema de Zi To..

473lei

Hidratare Intensa

1. Frigul deshidratează. 2. Toată lumea are piele. 3. Acesta este cadoul perfect pentru a-i păstra sănătatea și frumusețea. Mai ales iarna, mai ales de Sărbători. Cadoul contine:Crema de zi pentru ten normal cu Ulei de Rosa Mosqueta si Q10Crema de Noapte Ten Normal cu Ulei de Argan si RoinitaCr..

348lei

Ingrijire Totala

Nimic neacoperit, nimic neprotejat - blindaj total la frigul de afară, răsfăț  în cădura de acasă. Arată-i că îți pasă. Mai ales iarna, mai ales de Sărbători.  Cadoul contine:Crema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangElixir de Noapte pentru Toate Tipurile de TenCrema..

456lei

Relaxare

Frigul stresează și îmbătrânește pielea neprotejată. Arată-le celor dragi că îți pasă dacă le e bine. Mai ales iarna. Mai ales de sărbători. Pachetul contine:Crema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangElixir de noapte pentru toate tipurile de tenAmestec Uleiuri Esentiale "..

346lei

Serenitate

Trei produse, trei pași, un ritual cu un strop de magie. Totul devine simplu - cumpărător fericit, destinatar fericit! Cadoul contine:Crema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangSer Antirid pentru Toate Tipurile de Ten Rosa Mosqueta și Vitamnia EUlei de Masaj EnergieAmestec..

466lei

Suprem Natural

Pentru trup, minte și suflet, o infuzie de bună stare, o bucurie care nu vine niciodată singură. Înzestrezi când dăruiești. Cadoul contine urmatoarele produse Neos:Crema pentru ochi cu Extract de Vita RosieCrema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangElixir de noapte pentru ..

800lei

newsletter

Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro