Cadouri

Uneori e greu să alegi un dar potrivit și pentru oameni pe care îi știi foarte bine... Există oare ceva care place oricui, oricând? Care se poate cumpăra, care nu costă o avere, care să-i facă fericiți pe toți? Da, există! Se cheamă NEOS Cosmetics și sunteți în locul potrivit! Peste 1000 de cumpărători au reușit aproape imposibilul - în câteva minute au găsit cele mai surprinzătoare, potrivite, utile și mai elegant prezentate cadouri. Dăruiți Neos Cosmetics și toată lumea vă va iubi!  

Noutati
Energie

Energie

Cadoul contine:Elixir de noapte pentru toate tipurile de tenUlei de masaj EnergieCrema de zi pentru ten normalCrema de ochi..

359lei

Noutati
Hidratare

Hidratare

Cadoul contine:Crema pentru ochi cu Extract de Vita Rosie; Crema de zi pentru ten mixtCrema de noapte pentru ten mixtCrema pentru corp..

401lei

Noutati
Hidratare Barbat Misterios

Hidratare Barbat Misterios

Pachetul contine:Crema de ochiCrema de corpUlei de masaj EnergieElixir de Noapte pentru toate tipurile de tenAmestec Uleiuri Esentiale "Mister Y"..

469lei

Noutati
Ingrijire Fata

Ingrijire Fata

Cadoul contine:Crema Pentru Ochi Cu Extract De Vita RosieCrema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangElixir de Noapte pentru Toate Tipurile de Ten..

265lei

Noutati
Mama si Bebe Fericit

Mama si Bebe Fericit

Cadoul contine:Ulei de Masaj Mama si BebeAmestec de Uleiuri Esentiale Hapy Mother & ChildCrema de CorpCrema de zi ten normalCrema de noapte ten normal..

502lei

Noutati
Mister Y

Mister Y

Cadoul contine:Elixir de noapte pentru toate tipurile de tenUlei de Masaj EnergieAmestec Uleiuri Esentiale "Mister Y"..

276lei

Noutati
Suprem Natural

Suprem Natural

Pentru trup, minte și suflet, o infuzie de bună stare, o bucurie care nu vine niciodată singură. Înzestrezi când dăruiești. Cadoul contine urmatoarele produse Neos:Ulei de masaj EnergieCrema de Corp cu Ulei Esential de Macadamia si RoinitaCrema Pentru Maini Cu Ulei De Borago Si Ulei Esential De..

718lei

Noutati
Un nou inceput - 55

Un nou inceput - 55

Pachetul contine:Amestec Uleiuri Esentiale "55 - Un nou inceput"Ulei de masaj EnergieCrema de zi pentru ten normalCrema de noapte pentru ten normal..

449lei

Noutati
Vitalitate

Vitalitate

Pachet cosmetice bio "Vitalitate" contine:Crema De Zi Pentru Ten NormalCremă De Noapte Ten NormalCrema de Corp..

302lei

newsletter

Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro