Cadouri

Uneori e greu să alegi un dar potrivit și pentru oameni pe care îi știi foarte bine... Există oare ceva care place oricui, oricând? Care se poate cumpăra, care nu costă o avere, care să-i facă fericiți pe toți? Da, există! Se cheamă NEOS Cosmetics și sunteți în locul potrivit! Peste 1000 de cumpărători au reușit aproape imposibilul - în câteva minute au găsit cele mai surprinzătoare, potrivite, utile și mai elegant prezentate cadouri. Dăruiți Neos Cosmetics și toată lumea vă va iubi!  

Noutati
Energie

Energie

Cadoul contine:Elixir de noapte pentru toate tipurile de tenUlei de masaj EnergieCrema de zi pentru ten normalCrema de ochi..

359,00€

Noutati
Hidratare

Hidratare

Cadoul contine:Crema pentru ochi cu Extract de Vita Rosie; Crema de zi pentru ten mixtCrema de noapte pentru ten mixtCrema pentru corp..

401,00€

Noutati
Hidratare Barbat Misterios

Hidratare Barbat Misterios

Pachetul contine:Crema de ochiCrema de corpUlei de masaj EnergieElixir de Noapte pentru toate tipurile de tenAmestec Uleiuri Esentiale "Mister Y"..

469,00€

Noutati
Ingrijire Fata

Ingrijire Fata

Cadoul contine:Crema Pentru Ochi Cu Extract De Vita RosieCrema de Zi Toate Tipurile de Ten cu Ulei de Caise si Ylang YlangElixir de Noapte pentru Toate Tipurile de Ten..

265,00€

Noutati
Mama si Bebe Fericit

Mama si Bebe Fericit

Cadoul contine:Ulei de Masaj Mama si BebeAmestec de Uleiuri Esentiale Hapy Mother & ChildCrema de CorpCrema de zi ten normalCrema de noapte ten normal..

502,00€

Noutati
Mister Y

Mister Y

Cadoul contine:Elixir de noapte pentru toate tipurile de tenUlei de Masaj EnergieAmestec Uleiuri Esentiale "Mister Y"..

276,00€

Noutati
Suprem Natural

Suprem Natural

Pentru trup, minte și suflet, o infuzie de bună stare, o bucurie care nu vine niciodată singură. Înzestrezi când dăruiești. Cadoul contine urmatoarele produse Neos:Ulei de masaj EnergieCrema de Corp cu Ulei Esential de Macadamia si RoinitaCrema Pentru Maini Cu Ulei De Borago Si Ulei Esential De..

718,00€

Noutati
Un nou inceput - 55

Un nou inceput - 55

Pachetul contine:Amestec Uleiuri Esentiale "55 - Un nou inceput"Ulei de masaj EnergieCrema de zi pentru ten normalCrema de noapte pentru ten normal..

449,00€

Noutati
Vitalitate

Vitalitate

Pachet cosmetice bio "Vitalitate" contine:Crema De Zi Pentru Ten NormalCremă De Noapte Ten NormalCrema de Corp..

302,00€

newsletter

Aveti intrebari? +32 471 77 8689
Doriti sa Colaboram? order.neoscosmetics@gmail.com
Aveti Probleme? order.neoscosmetics@gmail.com