Vrei sa devii membru VIP al unicului centru de intinerete, sanatate si frumusete - Neos Beauty District?


Miercuri, 25 Septembrie 2019 , s-a deschis in premiera in Europa, unicul centru de intinerire, sanatate si sanatate - Neos Beauty District.

Citeste mai mult

Ritual pentru o seară de iarna in care esti sau te simti singura

Înainte de a-mi spune, poate..., de ce ești sau te simți singură, aș vrea să-ți aduci aminte când te-ai simțit ultima oară bine, extraordinar de bine și încrezătoare în toate puterile tale, nu doar în cea de seducție. Zâmbești ușor ironic, te văd!, parcă te întrebi pe cine să "seduci"?!? Cum pe cine? Ia să vedem!


Citeste mai mult

Rețeta NEOS pentru un Crăciun fericit

Luăm un strop de ulei "Spiritul Crăciunului", doi stropi de iubire pentru aproapele nostru, trei stropi de copilărie fericită, o linguriță argintată de credință, un colind și, 

hocus-pocus, povestea revine, vie, strălucitoare și adevărată! 

Citeste mai mult

Noi nu spargem oglinda, noi stim ce trebuie sa facem

De la spaniolul Baltasar Gracian, un filosof apreciat și după 300 de ani, ne-a rămas și această cugetare: "o femeie frumoasă ar trebui să-și spargă de timpuriu oglinda". Poate că alte mostre din zestrea de înțelepciune lăsată umanității or fi fiind încă valabile, dar aceasta a devenit azi complet lipsită sens, dacă o fi avut vreodată unul. 

Citeste mai mult

Cine poate purta rochii amețitor de decoltate: femeile care știu și cele norocoase (o vreme) 


Măcar o dată pe an e vremea rochiilor de seară elegante, cu decolteuri ce lasă vederii ispititoare curburi și netezimi... Dar câte femei doar visează la o asemenea etalare? Pentru că, neîngrijite sau îngrijite neadecvat, pielea gâtului și cea de pe piept vor fi primele care se vor răzbuna și vor arăta adevărata vârstă. 


Citeste mai mult

Ce e bine sa facem la 20, 30, 40, 50 de ani și peste

Cu toate produsele, procedurile și, mai ales, sfaturile care clamează că previn îmbătrânirea pielii, e foarte dificil să separi realitatea de eforturile publicitare pentru a convinge. Deci cum ne descurcăm în acest peisaj zgomotos, în care fiecare-și laudă marfa și promite marea cu sarea? Simplu: cu informare din surse credibile și având în minte rolul jucat de moștenirea genetică (cam 50%)! Suntem norocoase? Avem mai puțin de lucru. Nu avem o moștenire bună? Muncim mai mult să ne păstrăm pielea în stare cât mai bună prin toate vârstele. 


Citeste mai mult

Preparare

Cosmeticele NEOS sunt preparate manual, doar pe comandă, cu rigoarea botanicii farmaceutice și fără tratamente termice sau de altă natură care ar putea diminua puterea principiilor botanice active. 


Citeste mai mult

MAME & FIICE - Cand e vorba de ingrijirea pielii, ce incepe bine se termina bine!

Mai calcă fiicele pe urmele mamelor lor sau își doresc să facă totul altfel? Fie și numai din spirit de frondă?... :) Iată o întrebare al cărei răspuns ne preocupă. Pentru că vrem să ne adresăm deopotrivă și mamelor, dar și fiicelor aflate la prima întâlnire cu un produs cosmetic. 

Citeste mai mult

Ingrediente

Produsele noastre și-au făcut intrarea în lumea cosmeticelor pe ușa Naturii. Acolo am găsit răspunsuri, puteri, inspirație. Iar ceea ce ne distinge într-un peisaj comercial supraîncărcat de industrial și sintetic sunt filosofia - manual și organic - și principiile active pe care le-am ales să ne deservească scopurile - sănătatea și frumusețea întregului care suntem (trup, minte și suflet) prin toate vârstele. 

Citeste mai mult

Curățarea tenului - cheia spre o piele perfectă

Poate nu este cel mai interesant produs din ritualul de îngrijire a pielii, dar este cu siguranță cel mai important - un ten imperfect curățat, imperfect va arăta orice i-ai mai face după. 

Citeste mai mult
Afişare 1 - 10 din 17 (2 pagini)
Aveti intrebari? 0755018255
0735886602
Doriti sa Colaboram? comenzi@n-eos.ro
Aveti Probleme? office@n-eos.ro